Een te lange reistijd met eigen of openbaar vervoer kan het werkplezier verminderen, je bent alweer uitgeput voor je op het werk aankomt. Daarom helpen wij je bij het vinden van een vacatures bij jou in de buurt! Zoek vacatures in de buurt door per provincie, regio of plaats de vacatures te filteren. Veel of weinig werkervaring, hoog of laag opgeleid, waar je ook naar op zoek bent, bij Werk Om De Hoek vind je vacatures die voldoen aan jouw wensen en waar je blij wordt van de reistijd.

De voordelen van werken dichtbij huis

Niet alleen voor jezelf biedt het voordelen om te zoeken naar vacatures in de buurt. Voor werkgevers is het ook gunstig om medewerkers te hebben die niet ver hoeven te reizen naar hun werk, dit maakt de kans dat je op tijd aan je werk kan beginnen groter en zorgt ervoor dat je langer plezier blijft houden in het werk. Je hebt niet alleen een lagere reistijd, maar kan bijvoorbeeld ook meer quality time doorbrengen met je vrienden, partner of gezin.

Vooral in de maatschappelijke sector, bij lokale horeca en in de plaatselijke winkels heb je een grote kans van slagen als je zoekt naar vacatures in de buurt. Daarnaast kan je worden verrast door vacatures in de buurt bij bedrijven waar je misschien niet meteen aan hebt gedacht. Dus of je nou aan de slag wilt als huishoudelijke hulp, mooie producten wilt aanprijzen als winkelverkoper of wilt starten in de horeca, je hebt genoeg mogelijkheden om een vacature in de buurt te vinden die bij jou past.

Ook als je in een andere sector wilt werken dan hierboven genoemd zijn er waarschijnlijk binnen een straal van vijf of tien kilometer banen te vinden die passen bij jouw ambities en jouw talent.

Vind een baan met Jooble