Je kunt eindeloos blijven wisselen als je een peesdoek gebruikt, ook wel textieldoek genoemd. Verander de sfeermakers in je bedrijf volgens de wisseling van de seizoenen, breng eenvoudige wijzigingen aan in de displaywand van je tentoonstelling of switch door de prachtige foto’s die je op vakantie hebt geschoten en in huis hebt hangen. Peesdoeken zijn daarnaast ook ideaal om in te zetten als marketing instrument, waardoor de mogelijkheden van peesdoeken eigenlijk eindeloos zijn. 

Gemakkelijk te gebruiken

Winkelmedewerkers kunnen peesdoeken gemakkelijk in de winkel plaatsen omdat ze eenvoudig op te bouwen en te verwijderen zijn. Ze raken niet gekreukt en ze zijn niet snel kapot te krijgen. Er wordt aanzienlijk minder tijd besteed aan het veranderen en ophangen van reclame en campagnes als je voor peesdoeken kiest als marketing instrument. 

Een effectieve overdracht van informatie

Printen op polyesterweefsel heeft het voordeel dat het levendige kleuren produceert, nog levendiger dan die van printen op papier. Hierdoor is een peesstof een uitstekende keuze voor het maken van een reclame die opvalt. Je kunt natuurlijk ook een sfeerbeeld gebruiken als dat meer naar je zin is.

Eenvoudig te vervoeren

Peesdoeken kunnen, in tegenstelling tot papier, gevouwen worden, waardoor de kosten voor transport aanzienlijk lager uitvallen. Dit geldt zelfs voor echt grote formaten. 

Grote formaten

Denk aan doeken van 300 centimeter bij 1000 centimeter, een formaat dat perfect is voor gebruik als tijdelijke etalage achterwand en als interieurdecoratie. Om nog maar te zwijgen van het feit dat peesdoeken meerdere malen gebruikt kunnen worden.

Duurzaam en herbruikbaar

Omdat polyester een lange levensduur heeft, is het product ideaal voor zowel opslag als hergebruik en kan het lange tijd worden bewaard. Denk aan de vele displays, verkopen en rotaties die gedurende het jaar plaatsvinden. Als je verschillende locaties hebt, kun je de foto’s zelfs over de verschillende locaties laten rouleren om elk van je locaties een frisse uitstraling te geven zonder extra kosten.

Categorie├źn: Presenteren

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *